VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Elektromos paradicsom passzírozó gép

 termék/oldal
Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.3 kW
Fordulatszám:160 f/perc
Kapacitás:kb. 100 kg/óra
Anyaga:Rozsdamentes, öntöttvas
140 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.3 kW
Fordulatszám:160 f/perc
Kapacitás:kb. 200 kg/óra
150 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.3 kW
Fordulatszám:160 f/perc
Kapacitás:kb. 250 kg/óra
165 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.48 kW
Fordulatszám:160 f/perc
Kapacitás:kb. 300 kg/óra
185 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.15 kW
Kapacitás:kb. 10-30 kg/óra
155 000 Ft (áfával)
db
Részletek

Elektromos (gépi) paradicsompasszírozó

Miért hasznos az elektromos paradicsompasszírozó? Azért, mert mindegy, hogy egy ’bladimériről’, egy tányér bolognai spagettiről, vagy egy pohár paradicsomléről beszélünk, a lényeg, hogy lehetőség szerint frissen préselt, lédús, érett paradicsom felhasználásával készüljenek. A kézi passzírozók is tökéletesen megfelelnek arra a célra, hogy paradicsomlét, paradicsompürét és egyéb finomságokat készítsünk magunknak, azonban az elektromos paradicsompasszírozó mind hatékonyságát, mind a ’menetidőt’ tekintve, főként nagyobb mennyiségű paradicsom passzírozásánál, lényegesen előnyösebb. A paradicsomot általában teljesen érett állapotában szedjük le, tehát fontos a gyors felhasználás. Ezért mindenképpen az elektromos paradicsompasszírozót ajánlunk a téli paradicsomlé, paradicsompüré készletek feltöltéséhez azoknak, akik 20 kg feletti mennyiséget szeretnének feldolgozni. Az elektromos paradicsompasszírozók ugyan nem tartoznak az egyetemes konyhai gépek kategóriájába, mindazonáltal elengedhetetlen kellékei a gyors feldolgozásnak.