VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A szivattyúk egyedi kínálatával várjuk

Nyitólap   »   Blog   »   A szivattyúk egyedi kínálatával várjuk
2020. Szeptember 4.

A szivattyúk egyedi kínálatával várjuk

A vízszállításban használatos szivattyúk hatalmas kínálata csupán egyetlen kattintásra van Öntől. A kiváló minőség és kedvező vásárlási feltétek nálunk garantáltak.

Számos területen kihasználhatók a szivattyúk

A hétköznapokban és ipari körülmények között is gyakran akadnak olyan kihívások, amikre tökéletes megoldást kínálnak a szivattyúk. Ezek a speciális szerkezetek rengetegféle formában érhetők el, és sokszor még olyan funkciókat is ellátnak, amikről nem gondolnánk, hogy alkalmasak rá.

Nagyon komoly feladatra vállalkozik, aki úgy dönt, hogy elmélyed a szivattyúk világában. Az óriási választék, ami rendelkezésre áll, ugyanakkor lehetőséget kínál arra, hogy különféle, amúgy igen komplex feladatokat bízzunk rá ezen szerkezetekre. A gyorsaság, a precizitás és a hosszú élettartam minden kivitelnél kiemelt jelentőséggel bíró feltétel, tehát a minőség az alap, amire számítani lehet.

A szivattyúk alkalmazási területei

A szivattyúk sok esetben kerülnek együtt használatba házi vízmű rendszerekkel, amik általában egy kinyerő egységből és hidrofor tartályból állnak. Ilyen formában jelentős mennyiségű víz tárolható el, és egyben biztosítható az egyenletes folyadékellátás is. A kisebb lakások ilyen módú vízellátására egyre gyakoribb példák adódnak.

A mezőgazdaság és ipar területén szintén jelentős népszerűségnek örvendenek a szivattyúk. Típustól függően, a szennyvíz mozgatása sem okoz akadályt a kivételes termékeknek. A darálóval ellátott szerkezetek a nagyobb szemcséket tartalmazó közegekkel is megbirkóznak anélkül, hogy azok eldugulásától kellene tartani.

A felszívó szivattyúk gyakran találhatók meg ásott vagy fúrt kutak mellett, amikor kifejezetten mélyről történik a kinyerés. Laikusként, csak annyit lehet látni, hogy elég megnyitni a csapot és máris jön abból a víz. De érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen módon kerül bele a vezetékekbe a folyadék, mert e mögött sokszor igen komoly munka van.

A szivattyúk típusai

Üzemeltetési módjukat tekintve két nagy csoportba sorolhatók a szivattyúk. Az egyik kategória, amelyik külső telepítéssel rendelkezik a munkaközegen kívül, idesorolhatók az átemelő, önfelszívó szivattyúk. A másik kategória pedig, amelyik alámerül a folyadékokban és onnan látja el a feladatát. Ezek az úgynevezett búvár szivattyúk. Természetesen léteznek ezek közötti átmenetek is, amik igen speciális elveken működnek.

Gyakran használt szivattyúk

Az őszi vagy tavaszi esőzések során, könnyedén elöntheti a kertet vagy a pincehelyiségeket a víz, amit gyorsan ki kell szivattyúzni. A nyári szárazságokban gondoskodni kell a megfelelő mennyiségű folyadékellátásról a növénytermesztésben. A csarnokok, műhelyek vízellátása sem kis munka, ami precizitást követel meg. Az alábbi termékváltozatok ezen feladatok megoldásában segítenek:

·        Az egyszerűen telepíthető önfelszívó és mélyszívófejes önfelszívó szivattyúk. Idesorolható még a periférikus szivattyú, ami az egyik legkorábbi fejlesztésű kivitel. Több mint 100 éve alkalmazzák

·        Az átemelőszivattyúk hagyományos és búvár kivitelben. A legjobb megoldásként szolgálnak medencék vizének mozgatásához, kiürítéséhez. Háztáji és ipari környezetben is alkalmazhatók

·        A szennyvízszivattyúk külső telepítéssel, búvár és darálós változatban.

·        Ásott kút és csőbúvár szivattyúk öntözésre vagy a lakás vízellátása.

Válogasson prémium kínálatunkból!



Megosztás másokkal: